App van de week: Headspace

 • 2 December 2019
 • 0 reacties
 • 260 keer bekeken
App van de week: Headspace
Reputatie 5
Badge +9
 • Oud-moderator
 • 2145 reacties

Met de drukke december maand voor de boeg heb ik een app voor je uitgezocht om zelfs met de hectiek van de feestdagen tot rust te kunnen komen. Een uitkomst wanneer je de hele dag iedere winkel hebt afgestruint om thuis te komen met een cadeau voor ieder lid uit de hele familie, of wanneer je net op de bank ploft nadat je een kwart van je supermarkt hebt leeggekocht omdat je weer veel te makkelijk zei “Ja, kerst is bij mij dit jaar!”

 

Gelukkig zijn er ook in het nieuwe jaar nog meer dan genoeg mogelijkheden tot stress waardoor deze app eigenlijk het gehele jaar door bruikbaar is. Niet alleen een meditatie app, maar ook het helpen bij focussen, adem halen, kalm te blijven, op je best te presteren en hulp bij een betere nachtrust.

Met slechts een paar minuten per dag leer je hoe je het meeste uit jouw dag kan halen.

 

Wat doet de app precies? 
De Headspace-app leert je ademen, mediteren en bewust leven. Het is zelfs bewezen dat het de focus verbetert. Er zijn oefeningen op alles, van het omgaan met angst en stressverlichting tot ademhaling, geluk, kalmte en focus. Bovendien hebben we speciaal ontworpen slaapmeditaties om je naar een rustplaats te leiden. En maak je geen zorgen als je nog nooit eerder hebt gemediteerd. Andy Puddicombe, mede-oprichter van Headspace en een voormalige monnik, zal je door elke stap begeleiden als je persoonlijke meditatiecoach.

 • Train en kalmeer je geest in slechts een paar minuten per dag met begeleide meditaties
 • Leer klassieke meditatie- en ontspanningsmethoden om je te helpen ontspannen, je stress en angst te beheersen, of voor verschillende onderwerpen zoals creativiteit en slaap
 • Voeg wat aandacht aan je dag toe met pushmeldingen die u eraan herinneren aanwezig te zijn en te ademen
 • Slaapgeluiden om echt rustgevende nachten te creëren

Welke thema's worden er onder andere behandeld?

 1. Stress en angst
 2. In slaap vallen en meditatiecursussen
 3. Werk en productiviteit
 4. Meditatiecursussen over het leven
 5. Beweging en sport

 

 

Download de app:
App store

Google play

Bekijk hier al onze apps die we al eens behandeld hebben!


0 reacties

Geen reactie

Reageer