App van de Week: Kitchen Stories

  • 13 August 2020
  • 0 reacties
  • 293 keer bekeken
App van de Week: Kitchen Stories
Reputatie 3
Badge +7

“Wat ga jij vanavond eten?” Vind jij dat ook altijd een lastige vraag? Persoonlijk probeer ik altijd een weekschema te maken voor avondeten, maar dit blijkt altijd lastiger dan je denkt. De app Kitchen Stories helpt je met het opslaan van recepten in lijsten zoals jij dat fijn vindt en om boodschappenlijstjes hiervoor te maken.

Deze site/app wordt door veel gebruikers wereldwijd geraadpleegd voor de recepten en de instructiefilmpjes die op deze app staan, waardoor je makkelijk nieuwe gerechten kunt leren koken en de basis van koken onder de knie kunt krijgen.

Via de app kun je dus een allerlei aan recepten nakijken. De recepten bevatten instructiefilmpjes en foto’s, zodat de gerechten makkelijk uit te voeren zijn. Dit zijn dus niet alleen recepten voor mooie en lekkere gerechten, maar ook voor basisgerechten als het bakken van bacon en het maken van amandelmelk. De ingrediënten van de gerechten kun je dan toevoegen aan een boodschappenlijstje. Zo kun je makkelijk alles halen bij je lokale super!

Het lijkt er dus op dat Kitchen Stories koken alleen maar makkelijker kan maken. Daarnaast is het natuurlijk leuk om nieuwe gerechten te ontdekken. Veel kookplezier!

Download de app!

iOS
Android


0 reacties

Geen reactie

Reageer