App van de week: Pathé all stars

  • 7 May 2019
  • 0 reacties
  • 640 keer bekeken
App van de week: Pathé all stars
Reputatie 5
Badge +6

De app van de week is deze week Pathé All stars geworden. Zoals je al weet houdt Ben van leuke beloningen. Hierdoor wil ik jullie kennis laten maken met het nieuwe beloningsprogramma van Pathé. Met Pathé All stars kun je sparen voor korting op ticket, drinken en snacks.

Hoe werkt het?
Pathé All stars is helemaal gratis! Je dient alleen wel geregistreerd te zijn om je punten te kunnen sparen. Met al je aankopen bij Pathé verzamel je stars. Je ontvangt voor elke euro die je uitgeeft 10 stars. Die stars kun je dan weer inwisselen voor korting op tickets, upgrade van je popcorn en nog veel meer! Verder kun je de stars ook delen met je vrienden.

De punten inwisselen doe je via de app. Door middel van een voucher die je in de vorm van een QR code krijgt kun je laten scannen bij de kassa van Pathé. Benieuwd hoeveel stars je nodig hebt voor een upgrade van je popcorn tijdens de film? Bekijk het in de spaarshop van Pathé.

Neem jij ook regelmatig een bezoekje aan Pathé en wil je deze beloningen niet missen? Download dan Pathé All Stars voor Android of voor iOS (gratis)

 

Bekijk hier al onze apps die we al eens behandeld hebben!


0 reacties

Geen reactie

Reageer