App van de Week: Reflectly

  • 10 September 2020
  • 0 reacties
  • 354 keer bekeken
App van de Week: Reflectly
Reputatie 3
Badge +7

Door alle veranderingen die we sinds het begin van dit jaar hebben meegemaakt, is het leven wat anders. Er was zelfs pas nog in het nieuws dat mensen meer eenzaamheid ervaren en zelfs depressieve gevoelens hebben. De app van deze week kan je helpen om je gevoelens op een rijtje te zetten: Reflectly!

Reflectly is een dagboek-app, maar niet zomaar een! Deze app is een ‘intelligent’ dagboek dat door middel van vragen in kaart brengt hoe je je voelt. Daarmee kunnen zij jou quotes aanbieden voor motivatie, audio feedback en de mogelijkheden voor het aanleren van gewoontes.

Bij het gebruik van deze app wordt er dagelijks aan je gevraagd hoe je je voelt, waardoor je je goed voelt en welke gevoelens je ervaart. Door deze vragen dagelijks te beantwoorden, creëer je jouw eigen pad in de app die je kunnen helpen om meer inzicht te krijgen in jouw gevoelens en hoe je je zelf kunt ontwikkelen en je stress kunt verminderen. Deze werking is kosteloos, maar het is ook mogelijk om voor een maandelijks abonnement te kiezen, waarbij je alles uit de mogelijkheden van dit programma kunt halen!

Download de app:

iOS

Android


0 reacties

Geen reactie

Reageer