App van de week: Too Good To Go

  • 29 May 2019
  • 0 reacties
  • 595 keer bekeken
App van de week: Too Good To Go
Reputatie 5
Badge +9
  • Oud-moderator
  • 2145 reacties

Ieder jaar wordt in Nederland tussen de 1,7 en 2,5 miljoen ton eten verspild
Per persoon wordt in Nederland thuis ongeveer 41 kilo eten en 57 liter drinken verspild
In Nederland gooien we per persoon ongeveer 145 euro aan eten en drinken per jaar weg

Het verminderen van voedselverspilling is een van de belangrijkste dingen die we kunnen doen om de opwarming van de aarde tegen te gaan.

We worden dagelijks geconfronteerd met problemen, waarvan sommige gemakkelijker zijn te negeren dan andere. Niemand vindt het leuk om eten te verspillen, maar in elk bedrijf en in elk huishouden gebeurt het toch, iedere dag!

Toen dat zaadje eenmaal geplant was, bedachten een paar technisch aangelegde ondernemers een oplossing die simpel maar effectief is: een app waarmee iedereen gemakkelijk bij kan dragen in de strijd tegen voedselverspilling. Terwijl je geniet van overheerlijk eten, steun je de lokale ondernemer. De lokale ondernemer heeft minder verspilling én krijgt nieuwe klanten over de vloer. Goed voor jou, lokale ondernemers en de wereld. Win-Win-Win! We weten dat gewoontes moeilijk te veranderen zijn, maar dit is waarvoor we er zijn. We proberen je zo veel mogelijk tips & tricks te geven en te inspireren om actie te ondernemen tegen voedselverspilling! Tot nu toe groeien we in een ongelooflijk tempo en dankzij onze community zijn we het grootste platform tegen voedselverspilling wereldwijd!

Voor meer informatie, neem een kijkje op de website, of bekijk deze video!

Download de app!
Android
Apple

Bron: https://toogoodtogo.nl/nl

 

Bekijk hier al onze apps die we al eens behandeld hebben!


0 reacties

Geen reactie

Reageer