Terug naar de zeroes: Candybars

  • 3 March 2021
  • 0 reacties
  • 19 keer bekeken
Terug naar de zeroes: Candybars
Reputatie 3
Badge +7

Ook deze week kijk ik weer terug op de tijd waarin de mobiele telefoon een onderdeel werd van het normale leven voor iedereen. Deze week de telefoons die nog steeds als klassieker worden gezien en de telefoon die ie-der-een had. Het gaat over verschillende candybar telefoons!

Nokia 3310

Deze onverwoestbare vriend was tijdens de vroege zeroes erg populair, en nog steeds staat deze Nokia erom bekend dat hij alles aan kon. Het iconische design is nog steeds erg herkenbaar.

Nokia werd door de komst van de smartphones van Android en Apple steeds meer ondergesneeuwd, maar in 2017 kwamen ze nog met een nieuwe versie van de telefoon. Hoewel hij nu een upgrade heeft, ziet hij er nog steeds erg leuk uit!

Walkman phone

Dit toestel van Sony Ericsson uit 2005 was een mooie opstap naar de nieuwere smartphones. Hij beschikte over een integrale MP3-speler en Bluetooth waarmee je bestanden kon delen. De oranje/witte kleuren waren ook erg herkenbaar!

Blackberry

Net niet meer de zeroes, maar niet te vergeten als het gaat om candybars: de Blackberry! Zelf maakte ik gebruik van de Bold 9780. Een mooie telefoon met een stijlvol besturingssysteem en toetsenbord. Daarnaast kon je in die tijd iedereen horen pingen! Deze grootheid is inmiddels ook weer verdwenen, maar niet te vergeten!

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer