[Problemen opgelost] Ben systemen

  • 23 December 2019
  • 0 reacties
  • 563 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +9
  • Moderator
  • 2953 reacties

Er zijn problemen met de Ben systemen waardoor het aanvragen van een wachtwoord reset niet lukt. Ook bevestigingen van bestellingen of andere systeem mails komen niet aan.

9.28 uur Update (24/12): Het probleem met de systemen is opgelost. Hierdoor ontvang je de e-mails en sms'jes zoals je zou moeten. Sorry voor het ongemak.

18.30 uur Update: De oorzaak van de problemen met de systemen is helaas nog niet gevonden. Dit betekent dat bevestigingen nog steeds later bij jou binnen kunnen komen. Achter de schermen gaan we door met het uitzoeken en oplossen hiervan. Alle updates delen we uiteraard via dit topic. Sorry voor het ongemak en een fijne avond.

16.05 uur Update: Op dit worden er langzaam weer e-mails verstuurd. Er staat nog wel een achterstand in de systemen, dus houd nog wel rekening met enige vertraging. We blijven updaten via het topic. Bedankt voor het geduld.

14.35 uur Update: We werken nog steeds aan een oplossing. Sorry voor het ongemak.

12.37 uur  Update: Het kan zijn dat je geen bevestigingsmail ontvangt na het plaatsen van een nieuwe bestelling. De bestelling is zeer waarschijnlijk wel goed doorgekomen. Zodra de problemen zijn opgelost, ontvang je de e-mail alsnog. Je hoeft dus niets te doen. Sorry voor het ongemak.

10.54 uur

Het advies is om af te wachten en dit topic in de gaten te blijven houden. We doen er alles aan om dit zsm op te lossen! Sorry voor het ongemak. 


0 reacties

Geen reactie

Reageer