Sticky

Ik kan nergens bellen of gebeld worden. Wat kan ik doen?

  • 6 juni 2019
  • 4 reacties
  • 711 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +6
  • Moderator
  • 2065 reacties
Kun je niet bellen of gebeld worden? In de meeste gevallen kun je het probleem zelf oplossen.

Stap 1: Zet je mobiele telefoon even uit- en aan zodat je simkaart opnieuw verbinding maakt met het netwerk.

Stap 2: Doe een kruistest met je simkaart. Dit doe je zo:
Stap 3: Bekijk op mijn dekkingskaart wat de dekking is, en of er storingen of werkzaamheden worden uitgevoerd. Is de dekking niet optimaal? Geef dit via de dekkingskaart door.

Helpt dit niet of kom je er niet uit? Laat dan een reactie achter.

4 reacties

Hallo,

Ik ben alle drie de stappen afgegaan, maar ik kan nog steeds niet gebeld worden. Ik krijg hier ook geen melding van en de ander krijgt direct mijn voicemail. Het kan niet aan mij telefoon liggen, met een andere simkaart doet hij het wel, en bij mijn vorige telefoon deed dit probleem zich ook soms voor. Waar kan dit wel aan liggen en hoe kan dit opgelost worden?

Alvast bedankt!
Reputatie 3
Badge +3
Hi gvosch! Wat onhandig dat je nog steeds niet gebeld kunt worden. Kun je mij de laatste 2 cijfers van het mobiele nummer doorgeven? Dan stuur ik je meteen een nieuwe simkaart op. Ik vermoed namelijk dat de simkaart is beschadigd omdat je aangeeft dat een ander simkaart wel werkt in jouw toestel.
Dankjewel Merve!

Mijn nummer eindigt op 05.
Reputatie 3
Badge +3
Graag gedaan! Ik stuur je vandaag nog een nieuwe simkaart op. Je zult de simkaart binnen enkele werkdagen ontvangen. Ik hoop dat het hiermee werkt. Houdt er wel rekening mee dat je de simkaart nog moet activeren. Mocht het met een nieuwe simkaart ook niet werken kun je mij altijd nog een bericht sturen. Ik wens je voor nu een hele mooie dag.

Reageer